torstai 6. huhtikuuta 2017

Kiakkoo Kanadassa

Go Canucks Go!!!
Tärkein päämäärä meidän Kanadassa viettämällemme ajalle oli tietysti päästä katsomaan paikan päälle NHL-peliä, täällä länsirannikolla kun ollaan niin tottakai kannustamaan Vancouver Canuckseja kotipeliin! Tavoite on saavutettu ja "the top things to do in Canada" -listan ykköskohta viimein yliviivattu! 
Me päästiin Vancouverin Rogers Arenalle fiilistelemään paikallista hockey-huumaa maaliskuussa, kun Canucksit pelas Dallas Starsia vastaan. Kumpikaan joukkue ei oo vissiin suorittanut tällä kaudella kovin kummoisesti (tähän jää mun analyysi sarjataulukosta), mutta se ei meidän menoa haitannut katsomossa. 
Jokaisen tänne jääkiekon luvattuun maahan eksyvän turistin on koettava ihka-aito jääkiekkopeli! Tää oli myös asia, josta keskustelin kaikista eniten Suomessa ennen tänne vaihtoon lähtöä. Joka ikinen kavereilta saama kommentti liittyi kanadalaiseen jääkiekkokulttuuriin tai suomalaisiin pelaajiin Pohjois-Amerikassa. 
Kukaan meistä vaihtareista ei olis voinut lähteä Kanadasta hyvillä mielin kotimaahan kokematta tätä kiakkoelämystä!! :D


Voi tätä selffieiden määrää erilaisten Canucks-fanituotteiden kanssa poseeratessa.

Tulevaisuuden innokkaat fanit

En tiedä keskityttiinkö aika ajoin enemmän todistaan että "täällä ollaan" kuin itse pelin seuraamiseen

Tää kokemus oli ehdottomasti yks huikeimmista tän lukukauden aikana!! Meillä oli niin hauskaa seurata peliä (ja oheisaktiviteetteja), joten oli ehdottomasti tikettien arvoinen! Tunnelma areenalla oli jotain sellaista mitä en oo ikinä muualla kokenut. Fanit oli ihan haltioissaan ja todella aidosti loi yhteenkuuluvuuden tunnetta koko areenalla! Suurinpiirtein kaikilla (siis valehtelematta melkein jokaikisellä!) oli Canucksien pelipaita yllään. Nyt jälkikäteen kun ajattelee niin meidän joukkio oli kyllä kaikista huvittavin. Me napsittiin kuvia ihan KOKO AJAN siellä, myös pelin ollessa käynnissä eikä ainakaan meillä tytöillä ollut käytännössä hajuakaan mitä kentällä tapahtuu. Tiedettiin sentään minkä värisille pitää hurrata ja seurattiin kyllä innoissaan muiden katsojien reaktioita, mutta siihen se sitten jäikin. Mutta jääkiekko on niin nopeatempoista että mää ainakin koen sen seuraamisen vaikeeks varsinkin kun ympärillä chattaillaan ja keskitytään kuvaamiseen (mitä mää itsekin tein haha.) Hauskaa se silti oli!!! Luulin että mulla olis joku aavistus pelistä kun oon telkkarista jonkun verran kiakkoa seurannut, mutta kun mun vieressä istujat kysy multa miks peli stoppas tai missä vaiheessa mennään, ei mulla koskaan ollut sen enempää hajua kuin muillakaan. :D

Canucksit lopulta hävis ottelun mutta se ei ainakaan meidän kannustusenergiasta jäänyt kiinni!

Nämä paidat jäi hintalappunsa kolminumeroisen luvun takia kaupan hyllylle. :(




Tässä eräs näistä vannoutuneista faneista näyttää meille mallia millä asenteella pitäis lähtee katsoon peliä!

Me saatiin myös kokea hauska tapahtuma areenalla yhden erän aikana, kun eräs faneista pääsi pelaamaan "Puck Shuffle" arvontaa jossa jättiscreenillä pyöri kolme kiekon kuvaa. Näistä osallistujan tuli valita yksi, jonka takaa saattoi paljastua palkinto. Peli lähti käyntiin ja hyväntuulinen fani valitsi yhden kiekoista. Siinä samassa toinen fani, joka osoittautui tän miehen tyttöystäväksi, nousi katsomoon ja ilmestyi juontajan sekä peliin osallistuneen miehen taakse kysyen "Brandon, will you marry me?" Tää oli superhauskaa ja kaikki osapuolet, myös me katsojat, oltiin aivan yllättyneitä. :D 





Mää, Georgia ja Rose Rogers Arenalla. 

Hauskempaa ja aidompaa kanadalaista kokemusta en vois keksiä, joten tää elämys on ehdottomasti kokemisen arvoinen kenelle tahansa!! "We Are All Canucks", kuten mekin nyt virallisesti voidaan sanoa! Tuun ikuisesti muistaan tän reissun meidän huippuporukalla, osana mahtavaa Canucks-fanijoukkoa. Oon myös ikuisesti kiitollinen Lyndonille, meidän paikalliselle opiskelukaverille joka oli mukana pelissä ja korvaamaton apu hommaamassa liput ja järkkäämässä kaikki muut käytännön asiat. Muuten tää touhu olis saattanut mennä taas arvaamattomaks sähläykseks! 
Canuckseille tsemppiä seuraavaan kauteen toivottaen ;)
Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti