keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Roadtrip Seattleen!

Meidän likkojen yks parhaista kokemuksista Kanadan vaihtoajassa on ehdottomasti road trip Amerikan rajan yli Seattleen! Me lähdettiin reading breakilla meidän matkatiimin kanssa Trumplandiaan muutamaksi päiväksi, suunnitelmissa kierrellä lukuisat nähtävyydet ja vaihtaa ympäristöä asuntolassa vietettyjen viikkojen jälkeen. Seattle on todellakin huippu reissukohde ja yks viikonloppu riittää mahtavasti tärkeimpien turistikohteiden tsekkaamiseen ja arjesta irtaantumiseen. Alla kuvia meidän roadtripiltä. :)

Vuokra-auton hakemisen vaikeuksista selvitty ja vihdoin lähdössä reissuun! #happy

Lisää kuvateksti

Me oltiin onnellisena alkavasta keväästä pari tuntia etelää kohti ajettaessa, Kanadan puolella oli kuitenkin kylmempää ja lumisempaa vaikkei tämäkään ympäristö erityisen aurinkoiselta näytä. 

Kaupungissa tallustelu tuntuu supereksoottiselta keskellä-ei-mitään sijaitsevalla kampuksella liian pitkäkestoisen oleilun jälkeen!

Pike Place Market, IHANA paikka!!

Seattle lunch views

The Gum Wall


Suklaatehtaalla tutustumassa

Maailman ekassa Starbucksissa käymässä. Hyvällä tuurilla satuttiin just paikalle ennen kuin sattui hirmu pitkä jono tiskille. Ihan samat tuotteet kuin missä tahansa Star Bucksissa, mutta tottakai se EKA Starbucks on jonottamisen arvoinen. ;)

Frappuccinot jonotuksen jälkeen!

SupersupersuperHYVÄ aamiainen Seattlen keskustassa ja ihanan tunnelmallinen ravintola!


Starbucks oli reissun sana, ei epäilystäkään!

Yhdysvaltain ja Kanadan rajalla. Meillä tuli hitusen ongelmia rajan ylittämisen kanssa, muistan oikeesti ajatelleeni että mitäs jos tästä ei päästäkään eteenpäin! Meidän Suomi-Hollanti-Australia tyttöporukka ei herättänyt toivottua luottamusta rajavartion henkilökunnassa.

Meidän matkakohteita Seattlessa oli mm. The Gum Wall, maailman eka Starbucks, suklaatehtaalla visiitti, Public Market (Pike Place Market), Seattle Outlet (todella massiivinen alue täynnä eri brändien myymälöitä, vaatteita kenkiä yms halpaan hintaan) ja Columbia Center Observatory (korkealta parhaat näkymät koko kaupunkiin!). Me käytiin myös paikallisen kuntosalin aamujumpassa klo 07 aamulla, en olis koskaan voinut itsestäni uskoo et raahaudun vapaaehtoisesti sellaiselle high intensity training -tunnille. Oon ylpeä, että hoidettiin reeni kuitenkin aamuaikaisesta huolimatta! Ei siitä mikään kipinä kyllä aamusalilla käymiseen syttynyt. :D 

Seattle on tosi kiva paikka, jossa on paaaaljon tekemistä! Kaikkien vaihtareiden (ainakin Vancouverin läheisyydessä sijaitsevat yliopistot) kantsii ehdottomasti lähteä käymään Seattlessa. Sinne menee Vancouverista myös busseja, joten edes vuorka-auto ei oo välttämätön, toki helpottaa paljon jos haluaa vaikka niissä outlet-myymälöissä käydä jotka sijaitsee kaupunkialueen ulkopuolella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti