torstai 2. helmikuuta 2017

Vaihtarielämää parhaimmillaan

Tervehdys Annalta Abbotsfordin vilskeestä ja vipinästä! Täällä läntisimmässä provinssissa ilma on viilentynyt mutta meidän pikkuruisessa asuntolakommuunissa tunnelma lämmennyt! Meillä vaihtareilla on kuukausi takana elämää täällä, mikä on ihan käsittämätöntä. Keskustelu pyörii sen ympärillä, kuinka nopeasti aika menee ja ehditäänköhän me tehdä kaikki mitä halutaan ja miten viikot voi vain kuin yhdessä silmänräpäyksessä olla ohi toistensa perään, mutta harva ajattelee siltä kannalta että tässähän on vielä rutkasti aikaa eikä me olla edes lähellä puoliväliä vielä! Itse asiassa en olisi itse tajunnut ajatella tällä "lasi on puolitäynnä" -mentaliteetilla, ennen kuin joku viisaampi siitä huomautti. Parhaat ajat on siis vasta tulossa kun päivät kirkastuu ja ilma lämpenee, jolloin meillä on vielä lukukauden loppuun saakka aikaa nauttia elämästä täällä!:)

Anna ja Melissa + ruokaonnellisuus

Perjantainen burgeri-ilta, takuuvarma keino saada iso porukka kasaan ja supermaukas alku viikonlopulle!
Ehdottomasti parasta antia tänä aikana on olleet suunnattoman ihanat ihmiset, joihin meillä on ollut mahdollisuus täällä tutustua! Me ollaan saatu osallistua vaikka mihin hauskaan aktiviteettiin täällä, ja itse asiassa suurin osa niistä on meidän itsemme järjestämiä. Esimerkiksi reissu Vancouveriin, kaupunkikiertelyt, illalliset sekä vaellukset/lasketteluretket ovat kaikki olleet sellaisia, jotka me ollaan itse saatu aikaiseksi ja onneksemme saatu paljon muitakin opiskelijoita, sekä vaihtareita että paikallisia, liittymään mukaan tekemisiin. Alta löytyy muutamia kuvia meidän päivistämme täällä. 

Kuten jokainen on varmaan ymmärtänyt, opiskelu on useiden opiskelijoiden kokemuksiin perustuen suhteellisen aikaa vievää ja panostusta vaativaa. Siksi on superhauskaa, että on jotain mitä odottaa ja pienet arkipäiväiset tekemiset tekee arjestakin ikimuistoista! Viime viikonloppuna suuren hehkutuksen ansainneet "Project B" -asuntolapartyt kuuluu ehdottomasti yhteen hauskimmista illoista ainakin täällä, mutta myös koko tähänastisessa elämässä! Miten onkin aina niin, että noista illanvietoista päivittäminen keskittyy tavanomaista hyvinkin aktiivisemmin aina Snapchatin puolelle...

Laura, Erika, Georgia ja Stella perjantailounaalla

Georgia ja Erika valmisti koko joukolle tiramisua, supeeeermaukasta!! Ps. Eka kertaa elämässä tiramisua maistamassa t.anna:D




Suurin osa aktiviteeteista ja menoista on ollut meidän itsemme järkkäämiä, mutta UFV International Office järjesti Glowga - Glow in the Dark Yogan kaikille opiskelijoille. Minä ja Georgia oltiin juuri samaan aikaan vaeltamassa silloin, joten ei päästy mukaan mutta näytti hauskalta ja kuulemma olikin sen verran hupaisa tapahtuma, että varmasti liityn ensi kerralla jos sellainen tulee! Tässä kuvia Glowgasta!




Markus, Evan, Curtis, Stella ja Erika Glow-joogassa:)

Paras asia, mikä on edesauttanut meidän sopeutumista ja tuonut ehdottomasti suurimmilta osin sisältöä meidän elämään täällä, on kampuksen asuntola. Ennen tänne saapumista me ei tosiaan edes voitu käsittää. kuinka paljon hankalampaa kaikki olis ollut jos me ei oltais saatu huoneita täältä asuntolasta. Minä ja Stella oltiin vielä joulukuulle saakka jonotuslistalla (pitkällä sellaisella), joten oli todella lähellä ettei edes päästy tänne. Monet jäi  harmillisesti ilman huonetta, koska asuntola oli jo valmiiksi aika täynnä ennen meidän kevätlukukauden vaihtareiden saapumista. Täällä on kuitenkin mahtavaa asua, sillä kaikkien elämä on samanlaista opiskeluineen ja vapaa-ajan viettoineen ja vuorokauden ympäri on samassa talossa kavereiden kanssa (juuri niin stereotyyppistä jenkkileffojen college-elämää kuin voi kuvitella). Meillä on ehdottomasti huippu "perhe" täällä kommuunissa!:)


Irene, Anna, Stella ja Erika

Vaellusretket on kaiken muun hauskan ohella mun lempparijuttuja täällä! Etenkin tyttöjen vaellusretket, jotka ei oo niin vakvasti otettavaa treenaamista vaan leppoisaa juorujen vaihtamista ja viiden minuutin välein stoppaamista kuvien ottamista varten.

Se tunne pitkän retken jälkeen pysähtyä evästauolle ja kaivaa matsäck esiin!

Alkutaipaleella jaksaa vielä hymyilyttää!







Yks meidän kampuselämään kuuluvista must-jutuista on yliopiston omien basketball- ja volleyball teams kannustaminen! Mun osalta se on toistaiseksi rajoittunut ekaan ja ainoaan kertaan, mutta enköhän saa raahattua itseni vielä katsomoon useita kertoja! Pallopelien seuraaminen vaatii vaan liikaa keskittymistä... Nämä pelit kuuluvat jälleen niihin "ihan kuin oltaisiin leffassa" -hetkiin.


Tähän tiivistyy se surkea tunne, kun oot oikeasti löytänyt laajan valikoiman mahtavia löydöksiä kirjastosta, mutta koska asuntolassa et kirjaimellisesti koskaan oo yksin, ei kirjojenlukuhetkiä oikein oo. Aina löytyy jotain muuta aktiviteettia, mikä on tietysti hauskaa mutta harmillista tämän kirjakasan kannalta:D

Kansainvälinen porukka kerääntynyt kokoon!


Pelastakoon Tim Hortons meidän pitkät koulupäivät!

Torstai-ilta on jälleen kerran kääntymässä illan puolelle ja huomenna pakko herätä aikaisin tavoitteena tehdä viikonlopun hommat pelkän huomisen aikana, Nimittäin, lauantaina otetaan 15 hengen voimin suunnaksi VANCOUVER! Tällä kertaa viivymme siellä yön yli sunnuntaihin saakka. Sitä innolla odottaen!!:) Mää ja Laura Espanjasta aiotaan myös osallistua lukukauden kestävään radioprojektiin, joka starttaa lauantaina. Siitä myöhemmin lisää, en itse asiassa itsekään tiedä muuta kuin että tavoitteena on tuon projektin päätyttyä pystyä tuottamaan ja puhumaan itse oma ohjelma radiossa. En tiedä mistä nyt keksin yhtäkkisen radioinnostuksen, mutta tästä tulee varmasti antoisaa (ja jännittävää...)!

Kaiken hehkutuksen jälkeen on varmasti anteeksiannettavaa mainita yksi harmia aiheuttava asia! Sunnuntaina Suomessa vietetään Runebergin päivää, ja Runebergin tortut on mun lemppareista lempparein kaikkien aikojen herkuista. Pystyn kyllä elämään tämän asian kanssa että niitä ei ole mutta jos jollakulla tulee mieleen vinkkiä vastaavista leivoksista niin otan mielelläni vastaan! En tiedä olisko musta väsäämään niitä itse, vaikka saattaa hyvin olla että ainesosat löytyis mantereelta josta löytyy kaikkea mitä toivot ja kaikkea mitä et voisi edes olettaa!
Good night!!<3 Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti