keskiviikko 25. tammikuuta 2017

Vaellusretki Buntzen Lakella

Tervehdys! 

Viikot menee hirmu nopeaa vauhtia eteenpäin, joten aika taas koota parhaita hetkiä yksiin kansiin! Tähänastisista retkistä ja vaelluksista ehdottomasti kaikkien suosikki, Buntzen Lake, sulatti meidän retkeilijöiden sydämet niin, että pakko koota siitä parhaat palat yhdeksi kokonaiseksi postaukseksi. Buntzen lake oli meidän perjantaipäivän ohjelma jo vähän aikaa sitten, mutta vieläkin, ja varmaan ikuisesti, tullaan muistamaan häikäisevät maisemat ja harmoninen atmosfääri rantaa pitkin kiertävällä polulla. Korkealle pilviin piirtyvät vuoret peilityyntä vettä vasten tekivät meihin kaikkiin pysähdyttävän vaikutuksen. Mikä tärkeintä, vaikkakin hieman harmillista, ettei henkeäsalpaavaa ja ajankulun seisauttavaa tunnelmaa pysty aistimaan kuvista. Alhaalla kuvasatoa Buntzen lakelta!

Ikimuistoinen lounashetki tällaisella paikalla. Kiitos kuvista kuuluu Ty Loeppkylle!!


Tottakai piti testata kuinka juomakelpoista vettä löytyi purosta.

Kaunis Buntzen Lake tammikuussa.


Kaikki hyvin löydettyä mahtava lounaspaikka!

Silloisena perjantaiaamuna lähdettiin matkaan auto täynnä irtiottoa opiskelusta innoissaan odottavia koululaisia. :D Meitä lähti matkaan siis minä, Georgia, Stella sekä Ty ja Evan jotka on paikallisia ja harrastaa vaellusta ja laskettelua eri paikoissa. Itse asiassa he käy aina mahdollisimman paljon eri paikoissa ja lähtevät usein kokeilemaan jotain uutta, mikä oli meille onni koska päästiin heidän matkaan tutkimaan tätä paikkaa! Ilman heidän opastusta meillä ei olis ollu aavistustakaan että koko paikka (tai muutkaan heidän meille mainitsemat reitit) on edes olemassakaan tai miten sinne edes pääsisi. Tämä reissu oli hyvä osoitus siitä, että Kanadassa ei ole oikeastaan toivoakaan pärjätä ilman autoa. Bussit kyllä kulkevat kaupunkien välillä, mutta kaikki visiitin arvoiset kohteet sijaitsevat todellakin jossain muualla kuin linja-autoasemien kyljessä. Oli siis mahtavaa että Ty ja Evan lähti näyttämään meille mm. tätä paikkaa! Kaikki yllä olevat kuvat on Tyn ottamia, kuten laadusta varmaan huomaa verrattuna muihin kuviin, haha.

Likat superinnoissaan reissun päällä!:)

Ty ja Evan näköalapaikalla


Hauskinta retkiseuraa ikinä! Seuraavia reissuja odotellen!:)


Tässä metsän siimeksessä tuntee olevansa koto-Suomessa!




Mikäli joku onnekas päätyy joskus Vancouveriin tai tänne läheisyyteen, suosittelemme jälleen kerran tätäkin paikkaa, eli Buntzen Lake, lämpimästi! Vancouverin läheisyydestä löytyy paikallisten ja internetin mukaan muutenkin ihan hämmentävän paljon erilaisia upeita vaelluksia, joita mekin koitetaan nähdä niin paljon kuin vain mahdollista. Meidän reissutarinat jatkuu taas pian joten stay tuned!

T. kanadatyylin mukaisesti Simple Plania ja One Republicia yötä myöten fiilistelevä fani-Anna

PS. Viikon kuumin puheenaihe meidän hassunhauskassa asuntolakommuunissa on, kaikkia teini-high school-leffoja mukaillen, tulevana viikonloppuna paikkaansa ottavat pidot, jotka jo ennen olemassa oloaan tunnetaan "most stereotypical college party possible". Tämä tarkoittaa ainakin sitä, että läksyjen parissa ahertaminen on syytä organisoida jollekin muulle päivälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti